woensdag 20 februari 2013

Er zijn weer een aantal nieuwe trouwkaarten toegevoegd aan de site.

Wij lichten er een aantal voor u uit. Deze trouwkaarten zijn te bestellen bij FeestelijkeKaarten.nl 
Of u nu op zoek bent naar luxe of eigentijdse huwelijkskaarten, er zit altijd wel een trouwkaart voor u bij.
Wist u dat als u een proefkaart of een bestelling plaatst voor 15.00 uur deze dezelfde dag nog gedrukt wordt en verzonden? Sneller kan het niet. Uitnodigingskaarten zijn makkelijk en snel zelf te maken, ervaar het gemak van online uitnodigingen maken en versturen. Vraag een proefdruk aan voor maar € 1,-

Hieronder vind u een paar kaarten welke nieuw gemaakt zijn, dit is slechts een kleine greep uit onze collectie trouwkaarten. Zoekt u een drukkerij die uitnodigingen kan drukken? Denk eens aan Feestelijkekaarten.nl, alle uitnodigingen zijn makkelijk zelf aan te passen. Ook voor de fotokaarten bent u bij ons aan het goede adres. Maak zelf de gewenste kaart, upload uw foto en vraag een proefdruk aan om het resultaat te controleren. Het kost maar 1euro. Kies uit een van onze 11 kleuren enveloppen. Ook hebben wij 5 soorten papier waaruit u kunt kiezen. Probeer het gewoon en ervaar het gemak van online kaarten maken.
 
Nog zo'n leuke cartoon huwelijkskaart, nu uitgevoerd als een staand model. Als pas getrouwd gelukkig stel rijd u zo de zon tegemoet. Klik hier om deze trouwkaart te bekijken.
Een mooie luxe rode trouwkaart, makkelijk zelf aan te passen naar uw wens. Mooi rood, de kleur van de liefde! Ja, wij gaan trouwen! Krijgt u al kriebels? Maak deze kaart zelf, kijk op de site.

Ook een cartoon bruiloftskaart, uitgevoerd in rood. Wij trouwen! De namen zijn makkelijk aan te passen. Klik hier om deze uitnodiging voor uw huwelijk nog eens goed te bekijken. De laatste alweer, een hele mooie eigentijdse luxe trouwkaart. Deze mooie kleuren zijn goed op elkaar afgestemd en maken van het geheel een mooi plaatje. Op onze site kunt u deze exclusieve trouwkaart nog eens goed bekijken.

Neem eens een kijkje op onze site, voor de kaarten, de mogelijkheden de verschillende kleuren enveloppen of onze mooie papiersoorten. Heeft u een vraag laat het ons gerust weten, bijna alles is mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten